Submit your Entries Until 16/10/2023 & Save 9%

Οι Προηγούμενες Διοργανώσεις

Δείτε τους νικητές των προηγούμενων διοργανώσεων, καθώς και στιγμιότυπα από τις Τελετές Απονομής

Influencer Marketing Awards 2023

Τα Influencer Marketing Awards, τα οποία πραγματοποιήθηκαν για 4η χρονιά, από τη BOUSSIAS events, με στόχο να επιβραβεύσουν τον πιο hot τομέα του marketing σήμερα, ολοκλήρωσαν την αναζήτηση των πιο αγαπημένων ενεργειών Influencer Marketing. Η Τελετή Απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Απριλίου, στην αίθουσα Νέοι Φούρνοι, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής ήταν για δεύτερη χρονιά η Μυρτώ Κάζη, Δημοσιογράφος, Influencer και CEO των Yes I Do και BOOM. Μαζί με ακόμη 33 καταξιωμένα στελέχη των σημαντικότερων agencies επικοινωνίας της ελληνικής αγοράς ανέλαβαν το έργο της αξιολόγησης.

Η Πρόεδρος της επιτροπής δήλωσε σχετικά με τα φετινά βραβεία: «Ήταν τιμή μου να είμαι Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των σπουδαίων αυτών βραβείων για δεύτερη συνεχή χρονιά. Νιώθω μεγάλη χαρά αλλά και συγκίνηση μετά τη φαντασμαγορική βραδιά των Influencer Marketing Awards, όπου χειροκροτήσαμε όχι μόνο τους μεγάλους νικητές αλλά και όλους τους συμμετέχοντες. Στο οικοσύστημα άλλωστε, του άρδην αναπτυσσόμενου Influencer Marketing όλες οι πρωτοβουλίες είναι άξιες θαυμασμού και κάθε καμπάνια έχει ένα μικρό μάθημα να “διδάξει”. Στα συγκεκριμένα βραβεία, όλα τα φώτα στράφηκαν στις στρατηγικές, τις καμπάνιες αλλά κυρίως στους ανθρώπους και τις ομάδες πίσω από αυτές. Γιατί ξέρετε, οι ενωμένες ομάδες πάντα έχουν τη μαγική δύναμη να κάνουν θαύματα! Και του χρόνου!».

Influencer Marketing Awards 2023

Influencer Marketing Awards 2022

Τα Influencer Marketing Awards, τα οποία πραγματοποιήθηκαν για 3η χρονιά, από το Marketing Week και τη Boussias, βράβευσαν τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου τις πιο αγαπημένες ενέργειες Influencer Marketing, σε μια live Τελετή Απονομής στο Box Athens.

Με προσθήκες στις κατηγορίες που αντικατόπτριζαν τις εξελίξεις, τα Influencer Marketing Awards πραγματοποιήθηκαν σε μια χρονική στιγμή που το Ιnfluencer Marketing σημειώνει άνοδο, το οποίο αποτυπώθηκε τόσο στον αριθμό των υποψηφιοτήτων, όσο και στην ποιότητα των έργων. Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής ήταν η Μυρτώ Κάζη, Δημοσιογράφος, Influencer και CEO των Yes I Do και BOOM. Μαζί με ακόμη 27 καταξιωμένα στελέχη των σημαντικότερων agencies επικοινωνίας της ελληνικής αγοράς ανέλαβαν το έργο της αξιολόγησης. Η Πρόεδρος της επιτροπής δήλωσε σχετικά: «Είμαι πραγματικά χαρούμενη που φέτος ως Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των Influencer Marketing Awards γνώρισα εκ των έσω τις επιδραστικές καμπάνιες που άφησαν το δικό τους αποτύπωμα. Καμπάνιες που μας έκαναν να χαμογελάσουμε, να συγκινηθούμε, να πράξουμε, να αλλάξουμε. Η φετινή χρονιά ήταν γεμάτη από τέτοιες καμπάνιες! Σε κάποιες έλαβα μέρος και κάποιες άλλες τις “ζήλεψα” γιατί ήταν πραγματικά υπέροχες! Η ψηφοφορία ήταν μια απαιτητική διαδικασία καθώς σε αυτό το επίπεδο είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς εκείνες τις μικρές αλλά τελικά ουσιαστικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά».

Influencer Marketing Awards 2022

Έτσι, μεγάλοι νικητές των φετινών βραβείων αναδείχθηκαν:

Influencer Agency of the Year: Digital Minds 

Influencer Brand of the Year: Adidas

Influencer of the Year: Unboxholics  

Influencers Dream Team of the Year: Οι 240 Influencers της καμπάνιας λανσαρίσματος ABOUT YOU από την Outstand.

Αντίστοιχα, με Platinum, την ύψιστη διάκριση για κάθε ενότητα, τιμήθηκαν οι παρακάτω εταιρείες: 

Η Mazda Autoone και White ad & Purple Events στις Ενότητες «Best Influencer Marketing per Industry» και «Best Influencers».

Η Outstand Communications στην Ενότητα «Best Influencer Marketing Strategy»

Ikea στις Ενότητες «Growth & Creativity in Influencer Marketing» και «Best Use of Platforms for Influencer Marketing»

Χορηγός Επικοινωνίας ήταν το queen.gr και Photobooth Sponsor το iPhotoBooth.

Influencer Marketing Awards 2020

Digital Minds, Γερμανός και Unboxholics οι μεγάλοι νικητές των Influencer Marketing Awards!

H αναζήτηση των καλύτερων ενεργειών Influencer Marketing ολοκληρώθηκε και οι μεγάλοι νικητές των Influencer Marketing Awards, που διοργανώθηκαν και φέτος, για 2η χρονιά, με μεγάλο αριθμό υποψηφιοτήτων, είναι:

-Influencer of the Year: Unboxholics

-Influencer Agency of the Year: Digital Minds

-Influencer Brand of the Year: Γερμανός

Αντίστοιχα, με Platinum, την ύψιστη διάκριση για κάθε ενότητα, τιμήθηκαν οι παρακάτω εταιρείες:

Οι Digital Minds στις Ενότητες «Best Influencer Marketing per Industry», «Best Influencer Marketing Strategy» και «Best Influencers».

Η Coca-Cola Hellas στην Ενότητα «Growth & Innovation in Influencer Marketing».

Influencer Marketing Awards 2019

«Like» στις πιο δημιουργικές Influencer marketing καμπάνιες της χρονιάς

Χιούμορ, δυνατή μουσική και instagrammable props πλαισίωσαν την τελετή απονομής των πρώτων Influencer Marketing Awards, που έμοιαζε με ένα μεγάλο pre-Christmas πάρτι για influencers και «followers».

Παρακολουθήστε on demand, την απονομή των Influencer Marketing Awards 2019.

Τα πιο δημιουργικά agencies, τα πιο καινοτόμα brands και τους πιο «αποτελεσματικούς» influencers επιβράβευσαν τα Influencer Marketing Awards, που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά από την Boussias Communications. Στην τελετή απονομής που έλαβε χώρα την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου στο Box Athens με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Χατζηδάκη, βρέθηκαν περισσότερα από 200 στελέχη των πιο «influencer» brands και agencies, αλλά και δημοφιλείς influencers, Instagrammers και Youtubers.

Influencer Marketing Awards ’19 Ceremony

«Είμαστε μόνο στην αρχή»

Με πρόεδρο τη δημοσιογράφο, παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγό και δημοφιλή social media influencer, Μαρία Ηλιάκη, η κριτική επιτροπή αποτελούταν από 28 καταξιωμένα στελέχη των σημαντικότερων agencies επικοινωνίας της ελληνικής αγοράς, όπως PR Agencies, Digital Agencies, Media Agencies και Διαφημιστικές εταιρείες. Στον χαιρετισμό της, η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής αναφέρθηκε στις αξίες που θα πρέπει να πρεσβεύει ο influencer:

«Όταν πριν από 10 χρόνια ξεκίνησα να δημιουργώ content για συνεργάτες, ποτέ δεν φαντάστηκα ότι όλο αυτό θα γιγαντωνόταν τόσο, και παρακολουθώντας τις τάσεις στο εξωτερικό φαίνεται ότι ακόμη είμαστε μόνο στην αρχή. Έτσι, το να υπάρχουν βραβεία που θα φωτίζουν καταπληκτικές / αποτελεσματικές συνεργασίες ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Ο influencer πριν από την ιδιότητα του influencer έχει άλλες ιδιότητες πραγματικά σημαντικότερες, όπως το να είναι αυθεντικός, να του αρέσει να επικοινωνεί με τους ακόλουθούς του, να του αρέσει να ακούει, να προτείνει, να προτρέπει τους φίλους του να σκεφτούν, να προβληματιστούν, να εμπνευσθούν, αλλά και να προσφέρουν, όπως κι εκείνος άλλωστε. Έτσι, λοιπόν, σήμερα νιώθω ότι ναι μεν βραβεύονται οι influencers, αλλά κατά κύριο λόγο βραβεύονται όλες οι παραπάνω ιδιότητες και αξίες τους, αλλά και οι αξίες των brands που εκπροσωπούν. Είμαι περήφανη για την ποιότητα των ενεργειών που είδα με αφορμή την προεδρία μου».

Εκπλήξεις και selfie points

Η βραδιά επεφύλασσε πολλές «instagrammable» εκπλήξεις, όπως οι δημιουργικές «φούσκες» και τα «selfie points», που δημιούργησαν ένα ιδανικό περιβάλλον για φωτογραφίσεις, αλλά και το superfan 360 video που επιμελήθηκε η εταιρεία Sound Voice και το Myphotobooth.
Επίσης, αυτοκόλλητα – καρδούλες που παρέπεμπαν στα Likes του Instagram ήταν στη διάθεση του κοινού που είχε… flirty διάθεση!
Στην τελετή παρευρέθηκαν και πολλά γνωστά ονόματα – influencers, όπως Άκης Πετρετζίκης, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Γαβριήλ Νικολαΐδης, Τζένη Μελιτά, Βενετία Καμάρα, Γιάννης Δρυμωνάκος, Νατάσα Μπερέκου, Δημήτρης Κουλούρης, Στέφανος Δημητριάδης, Γιώργος Βαγιάτας, Unboxholics. Oι καλεσμένοι έλαβαν ως δώρο goody bag με προϊόντα Coca-Cola Zero, Lion και Fitness της Nestle, Crayon Liposan, Twix και μερίδες Μακεδονικού Χαλβά. Επίσης, η Monitor Electronics, κατασκευαστές Led Video Displays & Walls, πρόσφερε το Oraton Led Totem.

Grand Awards

Οι μεγάλες διακρίσεις του διαγωνισμού ήταν οι Influencer Agency of the Year, Influencer Brand of the Year και Influencer of the Year, οι οποίες απονεμήθηκαν ως εξής:

«Οι διακρίσεις, αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς των ανθρώπων μας»

Κώστας Χαμαλίδης, Founder & CEO, Digital Minds

«Η ανάδειξη της Digital Minds σε Influencer Agency of the Year, στην πρώτη διοργάνωση των Influencer Marketing Awards, είναι αποτέλεσμα της συστηματικής επένδυσης που πραγματοποιούμε τα τελευταία χρόνια σε θέματα τεχνολογίας που αφορούν την data driven ανάπτυξη των influencer marketing υπηρεσιών μας, καθώς και του εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού. Αδιαμφισβήτητα, το ταλέντο των influencers της Digital Minds μας εμπνέει καθημερινά και σε συνδυασμό με τα brands που πρωτοπορούν και μας εμπιστεύονται, μας δίνουν το κίνητρο να γινόμαστε κάθε χρόνο καλύτεροι. Πάνω απ’ όλα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Digital Minds, γιατί αυτές οι διακρίσεις είναι αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς των ανθρώπων μας που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για τους influencers και τα brands που συνεργαζόμαστε».

«Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους για την άψογη συνεργασία!»

Αγνή Βουλγαρίδου, Corporate Communication & Media Section Manager, Germanos

«Είναι μεγάλη μας τιμή που μας απονέμεται αυτό το βραβείο καθώς αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών μας να χτίσουμε ένα δυνατό κανάλι στο YouTube, με content που το κοινό αγάπησε και καταναλώνει. Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και άψογης συνεργασίας της ομάδας μας με την Digital Minds και σημαντικούς Έλληνες Influencers και αξίζει σε όλους ένα μεγάλο μπράβο!»

«Περιεχόμενο που μας αντιπροσωπεύει 100%»

Σάκης Καρπάς, Unboxholics

«Περιεχόμενο που μας αντιπροσωπεύει 100%» «Είναι μεγάλη μας τιμή η βράβευση αυτή καθώς χαιρόμαστε που αναγνωρίζεται η δουλειά μας! Θέλουμε από πλευράς μας να ευχαριστήσουμε τον Γερμανό που μας έδωσε τη δημιουργική ελευθερία να παράξουμε video περιεχόμενο που να μας αντιπροσωπεύει 100% και να ταιριάζει στην creative ταυτότητά μας».

Platinum Awards

Tα Influencer Marketing Awards επιβράβευσαν τις καλύτερες ενέργειες στις ενότητες Best Influencer Marketing Per Industry, Best Influencer Marketing Strategy, Growth & Innovation in Influencer Marketing και Best Influencers, στις οποίες τα platinum βραβεία απέσπασαν οι:

Best Influencer Marketing per Indusrty
The Coca-Cola Company – Fanta Hellas, «The F* Academy»

Best Influencer Marketing Strategy
JNLeoussis+, «Μπάρμπας στη δωδώνη»

Growth & Innovation in Influencer Marketing
Digital Minds – Cosmote, «Σ’αγαπώ, Μ’αγαπάς: η Δήμητρα και ο Θοδωρής πιο ντίτζιταλ από ποτέ»

Best Influencers
Γερμανός – Digital Minds, «Unboxholics for Germanos»