Οι Προηγούμενες Διοργανώσεις

Δείτε τους νικητές των προηγούμενων διοργανώσεων, καθώς και στιγμιότυπα από τις Τελετές Απονομής

Influencer Marketing Awards 2020

Digital Minds, Γερμανός και Unboxholics οι μεγάλοι νικητές των Influencer Marketing Awards!

H αναζήτηση των καλύτερων ενεργειών Influencer Marketing ολοκληρώθηκε και οι μεγάλοι νικητές των Influencer Marketing Awards, που διοργανώθηκαν και φέτος, για 2η χρονιά, με μεγάλο αριθμό υποψηφιοτήτων, είναι:

-Influencer of the Year: Unboxholics

-Influencer Agency of the Year: Digital Minds

-Influencer Brand of the Year: Γερμανός

Αντίστοιχα, με Platinum, την ύψιστη διάκριση για κάθε ενότητα, τιμήθηκαν οι παρακάτω εταιρείες:

Οι Digital Minds στις Ενότητες «Best Influencer Marketing per Industry», «Best Influencer Marketing Strategy» και «Best Influencers».

Η Coca-Cola Hellas στην Ενότητα «Growth & Innovation in Influencer Marketing».

Influencer Marketing Awards 2019

«Like» στις πιο δημιουργικές Influencer marketing καμπάνιες της χρονιάς

Χιούμορ, δυνατή μουσική και instagrammable props πλαισίωσαν την τελετή απονομής των πρώτων Influencer Marketing Awards, που έμοιαζε με ένα μεγάλο pre-Christmas πάρτι για influencers και «followers».

Παρακολουθήστε on demand, την απονομή των Influencer Marketing Awards 2019.

Τα πιο δημιουργικά agencies, τα πιο καινοτόμα brands και τους πιο «αποτελεσματικούς» influencers επιβράβευσαν τα Influencer Marketing Awards, που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά από την Boussias Communications. Στην τελετή απονομής που έλαβε χώρα την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου στο Box Athens με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Χατζηδάκη, βρέθηκαν περισσότερα από 200 στελέχη των πιο «influencer» brands και agencies, αλλά και δημοφιλείς influencers, Instagrammers και Youtubers.

Influencer Marketing Awards ’19 Ceremony

«Είμαστε μόνο στην αρχή»

Με πρόεδρο τη δημοσιογράφο, παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγό και δημοφιλή social media influencer, Μαρία Ηλιάκη, η κριτική επιτροπή αποτελούταν από 28 καταξιωμένα στελέχη των σημαντικότερων agencies επικοινωνίας της ελληνικής αγοράς, όπως PR Agencies, Digital Agencies, Media Agencies και Διαφημιστικές εταιρείες. Στον χαιρετισμό της, η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής αναφέρθηκε στις αξίες που θα πρέπει να πρεσβεύει ο influencer:

«Όταν πριν από 10 χρόνια ξεκίνησα να δημιουργώ content για συνεργάτες, ποτέ δεν φαντάστηκα ότι όλο αυτό θα γιγαντωνόταν τόσο, και παρακολουθώντας τις τάσεις στο εξωτερικό φαίνεται ότι ακόμη είμαστε μόνο στην αρχή. Έτσι, το να υπάρχουν βραβεία που θα φωτίζουν καταπληκτικές / αποτελεσματικές συνεργασίες ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Ο influencer πριν από την ιδιότητα του influencer έχει άλλες ιδιότητες πραγματικά σημαντικότερες, όπως το να είναι αυθεντικός, να του αρέσει να επικοινωνεί με τους ακόλουθούς του, να του αρέσει να ακούει, να προτείνει, να προτρέπει τους φίλους του να σκεφτούν, να προβληματιστούν, να εμπνευσθούν, αλλά και να προσφέρουν, όπως κι εκείνος άλλωστε. Έτσι, λοιπόν, σήμερα νιώθω ότι ναι μεν βραβεύονται οι influencers, αλλά κατά κύριο λόγο βραβεύονται όλες οι παραπάνω ιδιότητες και αξίες τους, αλλά και οι αξίες των brands που εκπροσωπούν. Είμαι περήφανη για την ποιότητα των ενεργειών που είδα με αφορμή την προεδρία μου».

Εκπλήξεις και selfie points

Η βραδιά επεφύλασσε πολλές «instagrammable» εκπλήξεις, όπως οι δημιουργικές «φούσκες» και τα «selfie points», που δημιούργησαν ένα ιδανικό περιβάλλον για φωτογραφίσεις, αλλά και το superfan 360 video που επιμελήθηκε η εταιρεία Sound Voice και το Myphotobooth.
Επίσης, αυτοκόλλητα – καρδούλες που παρέπεμπαν στα Likes του Instagram ήταν στη διάθεση του κοινού που είχε… flirty διάθεση!
Στην τελετή παρευρέθηκαν και πολλά γνωστά ονόματα – influencers, όπως Άκης Πετρετζίκης, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Γαβριήλ Νικολαΐδης, Τζένη Μελιτά, Βενετία Καμάρα, Γιάννης Δρυμωνάκος, Νατάσα Μπερέκου, Δημήτρης Κουλούρης, Στέφανος Δημητριάδης, Γιώργος Βαγιάτας, Unboxholics. Oι καλεσμένοι έλαβαν ως δώρο goody bag με προϊόντα Coca-Cola Zero, Lion και Fitness της Nestle, Crayon Liposan, Twix και μερίδες Μακεδονικού Χαλβά. Επίσης, η Monitor Electronics, κατασκευαστές Led Video Displays & Walls, πρόσφερε το Oraton Led Totem.

Grand Awards

Οι μεγάλες διακρίσεις του διαγωνισμού ήταν οι Influencer Agency of the Year, Influencer Brand of the Year και Influencer of the Year, οι οποίες απονεμήθηκαν ως εξής:

«Οι διακρίσεις, αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς των ανθρώπων μας»

Κώστας Χαμαλίδης, Founder & CEO, Digital Minds

«Η ανάδειξη της Digital Minds σε Influencer Agency of the Year, στην πρώτη διοργάνωση των Influencer Marketing Awards, είναι αποτέλεσμα της συστηματικής επένδυσης που πραγματοποιούμε τα τελευταία χρόνια σε θέματα τεχνολογίας που αφορούν την data driven ανάπτυξη των influencer marketing υπηρεσιών μας, καθώς και του εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού. Αδιαμφισβήτητα, το ταλέντο των influencers της Digital Minds μας εμπνέει καθημερινά και σε συνδυασμό με τα brands που πρωτοπορούν και μας εμπιστεύονται, μας δίνουν το κίνητρο να γινόμαστε κάθε χρόνο καλύτεροι. Πάνω απ’ όλα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Digital Minds, γιατί αυτές οι διακρίσεις είναι αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς των ανθρώπων μας που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για τους influencers και τα brands που συνεργαζόμαστε».

«Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους για την άψογη συνεργασία!»

Αγνή Βουλγαρίδου, Corporate Communication & Media Section Manager, Germanos

«Είναι μεγάλη μας τιμή που μας απονέμεται αυτό το βραβείο καθώς αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών μας να χτίσουμε ένα δυνατό κανάλι στο YouTube, με content που το κοινό αγάπησε και καταναλώνει. Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και άψογης συνεργασίας της ομάδας μας με την Digital Minds και σημαντικούς Έλληνες Influencers και αξίζει σε όλους ένα μεγάλο μπράβο!»

«Περιεχόμενο που μας αντιπροσωπεύει 100%»

Σάκης Καρπάς, Unboxholics

«Περιεχόμενο που μας αντιπροσωπεύει 100%» «Είναι μεγάλη μας τιμή η βράβευση αυτή καθώς χαιρόμαστε που αναγνωρίζεται η δουλειά μας! Θέλουμε από πλευράς μας να ευχαριστήσουμε τον Γερμανό που μας έδωσε τη δημιουργική ελευθερία να παράξουμε video περιεχόμενο που να μας αντιπροσωπεύει 100% και να ταιριάζει στην creative ταυτότητά μας».

Platinum Awards

Tα Influencer Marketing Awards επιβράβευσαν τις καλύτερες ενέργειες στις ενότητες Best Influencer Marketing Per Industry, Best Influencer Marketing Strategy, Growth & Innovation in Influencer Marketing και Best Influencers, στις οποίες τα platinum βραβεία απέσπασαν οι:

Best Influencer Marketing per Indusrty
The Coca-Cola Company – Fanta Hellas, «The F* Academy»

Best Influencer Marketing Strategy
JNLeoussis+, «Μπάρμπας στη δωδώνη»

Growth & Innovation in Influencer Marketing
Digital Minds – Cosmote, «Σ’αγαπώ, Μ’αγαπάς: η Δήμητρα και ο Θοδωρής πιο ντίτζιταλ από ποτέ»

Best Influencers
Γερμανός – Digital Minds, «Unboxholics for Germanos»